Pennun ostajalle

Grandes Guardia's 

Grandes Guardia's pentu - INFO 

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Grandes Guardia's Canario pennun, on toivottavaa että luet tämän seuraavan tekstin ajatuksella.

Presa canario  on itsevarma, älykäs ja sillä on voimakas luonne. Se on vakaa ja verraton vartija sekä kodin suojelija.
Se on erittäin tasapainoinen, valpas ja hiljainen. Olemukseltaan se on ylpeä ja arvokas, mutta kuitenkin vaatimaton. 
Se on uskollinen, lempeä ja omistajiinsa kiintynyt, mutta epäluuloinen vieraita kohtaan, se rakastaa perhettään yli kaiken, tarpeen tullen siitä tulee kuitenkin hurja ja urhea perheen, kodin sekä omaisuuden suojelija. 

Historiastaan huolimatta Presa canario tulee kasvattaa johdonmukaisuudella, tasapainoisella ja hellällä kädellä. Ihmisten mielivaltaan alistaminen ei kuulu sen kasvatukseen. Canarion rodunomainen, korkea kipukynnys saa aikaan sen, että se ei perheen lasten retuutuksesta juurikaan välitä, mutta toivottavaa on myös opettaa lapset kunnioittamaan koiraa. 

Tavoitteenani on kasvattaa kaikin puolin terveitä ja rodunomaisia presa canarioita. Kasvattajana pyrin löytämään kasvateilleni rakastavat, vastuuntuntoiset, määrätietoiset ja pysyvät kodit.

Pentujen varaaminen:

 • Alustavia varauksia pennuista otetaan vastaan jo pentueiden suunnitteluvaiheessa. Varausmaksun pennunostaja maksaa siinä vaiheessa, kun pennut ovat n. 1-2viikon ikäisiä. Varausmaksun suuruus on 500€. Mikäli pennun ostaja haluaakin purkaa varauksensa myöhemmässä vaiheessa, jää varausmaksu kasvattajalle. Varausmaksu hyvitetään koiran kauppahinnasta kaupantekohetkellä ja on molempia osapuolia sitova.
 • Kasvatusperiaatteisiini kuuluu pidättää itselläni oikeus valita pentueesta ensimmäisenä itselleni jäävät pennut.
  En myöskään suosi vanhanaikaista valintasijoittelua, vaan valitsen pennun ostajan kanssa yhteisymmärryksessä heidän käyttötarkoitukseensa mahdollisimman hyvin sopivan pennun. Oman valintani teen yleensä viimeistään pentujen täytettyä n. 6 viikkoa, saatan kyllä tietää jo 4-5 viikon iässä mikä on minun pentuni.

Pentujen syntymisen ajankohta:

 • Pentujen synnyttyä kotimme rauhoitetaan täysin vierailta, kunnes pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Haluan luoda emälle ja pennuille mahdollisimman tasapainoisen ja vakaan alun. Pentueet kasvavat keskuudessamme, tottuen samalla kaikkiin kodin ääniin, lapsiin sekä muihin koiriimme ja myös kissoihin. Autolla matkustamme myös muutaman kerran ennen luovutusta, sekä ulkoilemaan pennut pääsevät sään niin salliessa.
 • Pentujen täytettyä neljä viikkoa avaamme kotimme ovet pennunostajille, sukulaisille ja ystäville. Tässä vaiheessa olet tervetullut katsomaan pentuja ja emää.
  Muuhun laumaan on mahdollista päästä tutustumaan sovittaessa jo vaikka ennen pentujen syntymää tai syntymän jälkeenkin, mutta aivan pieniä pentuja ja niiden emää ei ole mahdollista päästä katsomaan ennnen kuin ovat täyttäneet sen 4 viikkoa.


  Pentujen luovutus:

  • Kaikki pennut luovutetaan niiden täytettyä 7 viikkoa joskus jopa 8 viikkoa riippuen pennusta/pentueesta.
  • useasti madotettuina
  • eläinlääkärin tarkastamina
  • rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon
  • mikrosirutettuina
  • Kasvattajan tuen kera (24/7)
  • Tottuneina erillaisiin kodin ääniin
  • Tottuneina muihin koiriin ja kissoihin  TIEDOKSESI, ETTÄ EN KOSKAAN MYY PENTUA TAI OTA VARAUKSIA VASTAAN TAPAAMATTA OSTAJAA HENKILÖKOHTAISESTI. EN MYÖSKÄÄN VASTAA TEKSTIVIESTI TIEDUSTELUIHIN. Olet erittäin sydämellisesti tervetullut tutustumaan meihin ja koiriimme halutessasi. Otan rodusta kiinnostuneet mielelläni vastaan. 
Rakkautta ei voi ostaa kuin koiranpennun muodossa. 

© 2017 Kennel Grandes Guardia' rakkaudesta rotuun! copyright by Anette Kujala
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!